Ziegler.hu

ziegler_gepgyarto_logo
fogas

Gépgyártás

A vállalat célja, hogy olyan egyedi gépeket gyártson, illetve szolgáltatást nyújtson, mely megfelel a legmagasabb vevői elvárásoknak.

A Ziegler Kft. családi vállalkozás. Ostyagyártással Ziegler Tibor az 1950-es években kezdett el foglalkozni. 1970-ben Ziegler János kivált az akkori családi cégből és önálló vállalkozást kezdett. 1980-tól a saját gépgyártó üzem megalapításával együtt automatizáltuk gyártásunkat.

1989-ben visszavásároltuk az 1948-ban államosított Ziegler Kenyérgyárat, melyet felújítottunk és ostyaüzemmé, valamint gépgyárrá alakítottunk át.

Már az 1980-as években gépeink eljutottak a világ sok pontjára Új-Zélandtól Kanadáig, majd 1989-től cégünk megkezdte az ostyák exportálását is. 2001-ben a termelésünk már olyan szintre emelkedett, hogy a pesti üzemünk keretei mellett nem tudtunk tovább fejlődni, így üzemeinket átköltöztettük Zsámbékra.

Ma már 38 országba exportálunk.

Gépgyártó üzemünkben folyamatos fejlesztés folyik, igyekszünk az ostyakészítéssel kapcsolatos összes gépet partnereinknek biztosítani a tészta keveréstől a kész termék becsomagolásáig.

Statisztikáink

év tapasztalat
elégedett ügyfél
állandó partner
generáció óta