Ziegler.hu

ostya

Ostyagyártás

A Ziegler Kft. célja, hogy olyan ostyákat gyártson, illetve kereskedelmi szolgáltatást nyújtson,
mely maximálisan kielégíti a vevői igényeket.

A Ziegler Kft. családi vállalkozás. Ostyagyártással Ziegler Tibor az 1950-es években kezdett el foglalkozni. 1970-ben Ziegler János kivált az akkori családi cégből és önálló vállalkozást kezdett. Először kézi gépeken készültek a különleges ízesítésű sajtos ostyák, melyeket a mai napig az akkori recept szerint készítünk, majd 1980-tól a saját gépgyártó üzem megalapításával együtt automatizáltuk gyártásunkat.

1989-ben visszavásároltuk az 1948-ban államosított Ziegler Kenyérgyárat, melyet felújítottunk és ostyaüzemmé, valamint gépgyárrá alakítottunk át, ekkortól nyílt lehetőség a termékek exportjára.

2001-ben a termelésünk már olyan szintre emelkedett, hogy a pesti üzemünk keretei mellett nem tudtunk tovább fejlődni, így ostyaüzemünket átköltöztettük Zsámbékra. Ma már a világ sok országában elérhetőek a termékeink. Erősségünk az ostyatermelésnél abban rejlik, hogy a saját gépek alkalmazása miatt, a fejlesztési és szerviz biztosított.

Célunk az, hogy az ostyapiacon teljes skálát tudjunk biztosítani a vevőinknek. 2006-tól termékfejlesztésünk az egészséges életmód (bio, glutén mentes) irányába indult. Minden termékünkre magas minőségi követelmények vonatkoznak, a 2006-ban bevezetett IFS tanúsítási rendszerünknek köszönhetően, a Minőségügy menüpontban az összes vonatkozó információ megtalálható.

Mintaboltunkban lehetőség nyílik termékeink megismerésére és megvásárlására is.

Statisztikáink

év tapasztalat
elégedett ügyfél
állandó partner
generáció óta