Ziegler.hu

ostya

A Ziegler Kft. célja, hogy olyan ostyákat gyártson, illetve kereskedelmi szolgáltatást nyújtson, mely maximálisan kielégíti a vevői igényeket.

Ez a vezetőség és a munkatársak számára egyaránt azt jelenti, hogy az ostyagyártás és értékesítés a lehető legkörültekintőbb eljárással folyjon.

A vonatkozó élelmiszeripari és egyéb jogszabályokat, szakmai irányelveket minden munkatársunk folyamatosan szem előtt tartja.

Vállalkozásunk vezetője és minden dolgozója nagyfokú felelősséget érez a munkája iránt.

Rendkívül fontos számunkra, hogy termékeinket a lakosság széles körben ismerje és fogyassza, ennek érdekében fejlesztettük ki bio és gluténmentes termékeinket, melyeknek gyártásakor kiemelten
körültekintően járunk el.

Különösen nagy figyelmet fordítunk a környezetünk védelemére, ezért kizárólag olyan gépeket használunk, melyek egyáltalán nem vagy csak kis mértékben szennyezik a környezetet.

Társaságunk minden dolgozója elkötelezett a hatékony és szakmailag igényes munkavégzés mellett, illetve az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer folyamatos fejlesztése valamint az etikus magatartás iránt.

Rendszeres képzések segítségével kívánjuk elérni, hogy a Ziegler Kft. dolgozójának váljék magatartásává a biztonságos élelmiszeripari tevékenységre való törekvés, valamint az érdekelt felekhez való etikus hozzáállás.

A Ziegler Kft. valamennyi munkatársa úgy végzi munkáját, hogy tevékenységük minőségével és megbízhatóságával a jelenlegi és jövőbeni partnerink igényeit kielégítse és elégedettségét megtartsa.Valamennyi munkatárs felelős saját munkája minőségéért, annak folyamatos fejlesztéséért.

A Ziegler Kft. tevékenysége során maximálisan figyelembe veszi a vevők igényeit, elvárásait, arra törekszik, hogy minden egyes előállított termékhez büszkén adhassa nevét, melyet mottója is hirdet: „Régi idők ízei”

A kitűzött célok megvalósításában fontos szerepet játszik az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer működtetése és folyamatos fejlesztése, mely a szervezet minden tagjának feladata és felelőssége.

Tanúsítvány letöltése:

Certificate IFS 2022